Különleges ajánlat!

Olvassa 1 hónapig a Hazai Vendég Várót

Ingyenes próbahónap!

Nem kell mást tennie, csak pár adatot megadni!

Online Próbahónap 2023

Kinek írunk?

A Hazai Vendégváró a sikeres vendéglátó és szállásadó vállalkozások szakmai lapja.
Előfizetését követően minden hónapban a megadott címére postázzuk a nyomtatott havilapot. Amíg érvényes előfizetése van, szakmai, jogi, adózási kérdésekben bármikor ingyen kérheti ügyfélszolgálatunkon keresztül a szakértőink segítségét.

 

Szálláshelyeknek

Ha ön szállshelyet, szállodát üzemeltet, ez a lap önnek szól.

Vendéglátósoknak

Ha ön vendéglátással foglalkozik, ez a lap önnek szól.

Rólunk mondták

„A legnagyobb megelégedéssel olvasom lapjukat, örülök, hogy felhívta a figyelmemet egyik vendégünk (aki szintén szálláshely-tulajdonos) mert bizony korábban nem tudtam, hogy ilyen megbízható hírforrás létezik 😊. A Kisfaludy elszámolással kapcsolatos információk nagyon sokat segítettek.”

Miről olvashat?

Minden, ami a vendéglátással kapcsolatos.

A Hazai Vendégváró szerkesztősége folyamatosan követi a vállalkozási, adózási jogszabályokat és a szakmai követelmények változásait. Érthetővé tesszük a jogszabályokat, ha kell állásfoglalást kérünk a hatóságoktól, s lépésről-lépésre elmondjuk, mit kell tennie ahhoz, hogy megfeleljen az előírásoknak. Vannak szakmai tanácsadóink.  Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink akárhányszor kérdezhetnek ügyfélszolgálatunkon keresztül a jogásztól, az adószakértőtől és vendéglátós szakemberektől.

Mit adunk Önnek?

Időt spórolunk

Egyes kérdéseket az ügyvédje, másokat a könyvelője meg tudna válaszolni. Vagy rendszeresen figyelve a Magyar Közlönyt Ön is nyomon tudja követni a változásokat. Az interneten előbb-utóbb mindenről találni valamit. De vajon megbízhat abban, amit talál, mennyire lesz hiteles az információ? És mennyi ideje fog erre elmenni? Mindenki tegye azt, amihez ért! Mi nap mint nap figyeljük a jogszabályváltozásokat, s ha valami megjelenik, már fel is dolgozzuk, hogy Ön már csak egy “receptet” kapjon, mit, hogyan csináljon.

Biztonságot nyújtunk

Lapunk egyfajta őrszem. Riasztjuk, ha változás várható, hogy időben fel tudjon készülni. Segítünk abban, hogyan készüljön fel a hatósági ellenőrzésekre, mire figyeljen a napi munka során, hogy akár egy váratlan hatósági vizit se okozzon fejtörést. Ha folyamatosan velünk marad, és nemcsak olvassa az újságot, de meg is teszi vállalkozásában a javasolt lépéseket, akkor elkerülheti a büntetéseket.

Kiegyensúlyozottabbá tesszük

Ha nem kell a hatósági elvárások miatt aggódni, ha nyerünk Önnek egy kis szabadidőt, talán sikerül kiegyensúlyozottabb életet élnie. Több időt tölthet a családjával, a barátaival, foglalkozhat a hobbijával, sportolhat. Mindezek egy egészségesebb, élhetőbb életforma felé mutatnak.

A próbahónap alatt teljes jogú előfizetőnk, így ügyfél-szolgálatunkat is bármikor keresheti díjtalanul!

Kérdése van?

Keresse ügyfélszolgálatunkon Zsuppánné Veronika kolléganőnket!

Küldjön üzenetet!

Új Média Kft. 2023