A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

Hol érdemes kikötni, merre érdemes megállni, hol van strand, élményközpont, jó étterem vagy épp merre tekereg a szigetközi kerékpárút, egyáltalán mivel töltsem el itt az időt? Ezek olyan kérdések, amelyeket a Duna menti szigetvilágba látogató turista feltesz. Most végre egyetlen térképre került a Szigetköz és a Pannonhalmi-dombság 101 kiemelt turisztikai szolgáltatása és attrakciója.

A Szigetközi Kalandtérképhez ingyenesen juthatnak hozzá a térségbe látogatók a környék turisztikai szolgáltatóinál és a Tourinform irodáiban. A Kalandtérkép hat kategóriába sorolva gyűjtött össze különböző típusú szolgáltatásokat, így mindenki megtalálja a legizgalmasabb gasztronómiai élményeket, a természeti és kulturális látnivalókat, strandokat, kempingeket, kerékpárszervizeket.

Az egyes szolgáltatók kapcsán a legfontosabb információkat külön is feltüntették, így például látható, hogy hol vannak akadálymentes attrakciók, hol fogadnak el SZÉP-kártyát, melyek a kutyabarát helyek vagy épp hol találunk biciklipumpát. A térkép az aktivmagyarorszag.hu oldaláról is letölthető. 

Forrás: Sokszínű Vidék