A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

Az Év Vendéglőse díjat 2022-ben Kovács Gábornak, a Tenkes Csárda tulajdonosának ítélte oda a Magyar Vendéglátók Ipartestülete tagsága. Az utóbbi két évben (2020-ban és 2021-ben) a Covid miatt úgy döntött az MVI vezetősége, hogy nincs mit ünnepelni, hiszen mindenki a túlélésért küzdött.

Két év kihagyás után az elnökség úgy gondolta, hogy sokan vannak, akik rászolgáltak a díjra. Közülük a legtöbb szavazatot Kovács Gábor, a Tenkes Csárda tulajdonosa kapta. A díj odaítélésénél kiemelkedő szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is.

A Tenkes Csárda (Csarnóta) megálmodója a magyar hagyományok életben tartásával folyamatosan, magas színvonalon igényes vendéglátást nyújt a hozzá betérőknek. Mindennapjaikban ötvöződik a hagyományos és a modern konyhatechnológia, a magas minőség és a kreativitás. Az alapanyagaik nagy része elsőosztályú bioorganikus, háztáji nyersanyagokból kerül ki. A csárda mellett évek óta működik a Tenkes Kamra, ahol a távozó vendégek a különböző termékekből, ízekből vásárolhatnak.

Forrás: turizmus.com