A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

Csaknem háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén. A Zákonyi utcai jégpályától egy jégfolyosón keresztül lehet eljutni egészen a Tagore sétányon álló Széchenyi-szoborig, itt, illetve a Vitorlás téren egy-egy újabb jégpályát is kialakítottak.

Az egyedülálló mobil jégpályarendszeren egy kilométeren keresztül lehet nagyobb irányváltások nélkül korcsolyázni, a jégfolyosó ráadásul külön pályán biztosítja az oda-vissza csúszkálást. Három jégpályát köt össze a jégfolyosó: a Zákonyi utcai (900 négyzetméteres), a Vitorlás téri (375 négyzetméteres) és a Tagore sétány (330 négyzetméteres) pályái többféle jégsportra is alkalmasak.

Jéghokihálók, jégtekeszett, korcsolyázást elősegítő állatfigurák használhatók, valamint büfé, melegedő, kölcsönzősátor és értékmegőrző szekrények várják a látogatókat. A vízparti sétányhoz való közlekedést a jégfolyosó felett kialakított gyalogos híd biztosítja a Vitorlás térnél. A különleges kialakítású új jégpályarendszer Balatonfüreden várhatóan december közepétől 2024. január végéig élvezhető lesz.

Forrás: Veol

Vélemény, hozzászólás?