Hazai Vendégváró online előfizetés

32.760 Ft

A Hazai Vendégváró a sikeres vendéglátó és szállásadó vállalkozások szakmai lapja.
Online előfizetésével weblapunkon hozzáfér legfrissebb lapszámaink tartalmához, vagy szemezgethet az archív tartalomból. Amíg érvényes előfizetése van, szakmai, jogi, adózási kérdésekben bármikor ingyen kérheti ügyfélszolgálatunkon keresztül a szakértőink segítségét.
A megrendelés menete:

  • tegye az előfizetést a kosarába,
  • adja meg a kért adatait,
  • olvassa el az adatvédelmi irányelveinket és jelölje be, hogy elfogadja azokat,
  • olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, és jelölje be, hogy elfogadja azokat.

Amint a megrendelést véglegesíti, hozzáférést kap a weblapunk tartalmához.

Kategória:

Leírás

A Hazai Vendégváró szerkesztősége folyamatosan követi a vállalkozási, adózási jogszabályokat és a szakmai követelmények változásait. Érthetővé tesszük a jogszabályokat, ha kell állásfoglalást kérünk a hatóságoktól, s lépésről-lépésre elmondjuk, mit kell tennie ahhoz, hogy megfeleljen az előírásoknak. Vannak szakmai tanácsadóink. Az érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink akárhányszor kérdezhetnek ügyfélszolgálatunkon keresztül a jogásztól, az adószakértőtől és vendéglátós szakemberektől.

Mit adunk ezzel Önnek?

Időt spórolunk: Egyes kérdéseket az ügyvédje, másokat a könyvelője meg tudna válaszolni. Vagy rendszeresen figyelve a Magyar Közlönyt Ön is nyomon tudja követni a változásokat. Az Interneten előbb-utóbb mindenről találni valamit. De vajon megbízhat abban, amit talál? Mennyire lesz hiteles az információ? És mennyi ideje fog erre elmenni?
Mindenki tegye azt, amihez ért. Mi nap-mint-nap figyeljük a jogszabályváltozásokat, s ha valami megjelenik, már fel is dolgozzuk, hogy Ön már csak egy „receptet” kapjon, mit, hogyan csináljon.

Biztonságot nyújtunk: Lapunk egyfajta őrszem. Riasztjuk, ha változás várható, hogy időben fel tudjon készülni. Segítünk abban, hogyan készüljön fel a hatósági ellenőrzésekre, mire figyeljen a napi munka során, hogy akár egy váratlan hatósági vizit se okozzon fejtörést. Ha folyamatosan velünk marad és nemcsak olvassa az újságot, de meg is teszi vállalkozásában a javasolt lépéseket, akkor elkerülheti a büntetéseket.

Kiegyensúlyozottabbá tesszük: Ha nem kell a hatósági elvárások miatt aggódni, ha nyerünk Önnek egy kis szabadidőt, talán sikerül kiegyensúlyozottabb életet élnie. Több időt tölthet a családjával, a barátaival, foglalkozhat a hobbijával, sportolhat. Mindezek egy egészségesebb, élhetőbb életforma felé mutatnak.

Az online előfizetéssel hozzáférhet az újság aktuális cikkeihez és az archív tartalomban is kereshet.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.