A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

A BalatonBike365 projekt keretein belül a már korábban kijelölt 1.000 km összefüggő kerékpáros útvonalhálózat után, most egy 400 km-es KalandKörrel bővült a kínálat, mely teljes egészében megkerüli a Balatont. A mindkét irányból végig kitáblázott, de nem hagyományos kerékpárúton vezető túraútvonalon könnyebb és nehezebb terepszakaszok váltják egymást.

Az új nyomvonalon egységes jelrendszer vezeti végig a kerékpárosokat 263 irányjelző táblával. A BalatonBike365 hálózat segítségével bármelyik part menti településről könnyen lehet csatlakozni a KalandKörre, a GPS alapú tájékozódást pedig az ingyenesen letölthető BB365 applikáció segíti.

A KalandKör sok parttól távolabb lévő turisztikai attrakciót érint, de nem nélkülözi a Balaton közelségét sem, ugyanis időnként vissza-vissza tér a partra. A KK400 teljesítésének időbeli mérését 50 kihelyezett QR kód segíti, melyeket telefonnal leolvasva akár másodperces pontossággal versenyezhetünk magunkkal, barátainkkal, sporttársainkkal.

A változatos, gyönyörű tájak magukért beszélnek, hiszen a Balaton-felvidéki, a zalai vagy a somogyi utak különböző világokba vezetnek. Aki szereti a várromokat, szívesen pihen meg csendes falvakban, esetleg finom borokat is kóstolna, egyikről sem kell lemondania, ha a KalandKör400-on indul el. 

Forrás: Sokszínű Vidék

Vélemény, hozzászólás?