A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

Előfizetői tájékoztató

Kedves Olvasónk!

Ebben a nehéz helyzetben, amikor a vendéglátó egységek kénytelenek bezárni és a szálláshelyek nem fogadhatnak vendégeket, sokszor nem ér célba a Hazai Vendégváró újság, hiszen a címen, ahova kérték éppen nem folyik munka. Ezért úgy döntöttünk, hogy a válsághelyzet idejére plusz szolgáltatásként, ingyenesen biztosítjuk előfizetőinknek az újság online elérhetőségét. 

Megtartunk mindent, amit ígértünk. Küldjük az újságot, fenntartjuk az ügyfélszolgálatot. Ezen keresztül szakértőink továbbra is az Ön rendelkezésére állnak jogi, adózási és szakmai ügyekben, és tanácsokat adnak, hogy segítsünk a mostani nehéz helyzetben. Ügyfélszolgálatunk a szokott  elérhetőségein a rendelkezésére áll: tel.: 20/42-300-42; e-mail: info@ujmedia.eu.

A KIALAKULT HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ENNÉL TÖBBET SZERETNÉNK ADNI.

Továbbra is előállítjuk a nyomtatott lapot, amit a megszokott címre postázunk. Ugyanakkor az online felületen igyekszünk a napi friss fejleményeket is nyomon követni, és ezekről tájékoztatni Önt a hazaivendegvaro.hu weboldalunkon. Az újságunk cikkeit folyamatosan feltöltjük az oldalra, így Önnek nem kell várnia, míg a teljes lap elkészül, és eljut Önhöz, hiszen a jogszabályi környezet most a szokottnál gyakrabban változik. 

Bízunk benne, hogy Ön a családjával és munkatársaival együtt egészségben átvészeli ezt a kritikus időszakot és a vállalkozása újra virágozni fog. Megpróbálunk ebben segíteni az új, online szolgáltatásainkkal, melyeket a későbbiekben tovább szeretnénk bővíteni.

Jó egészséget és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

HOGYAN FÉRHET HOZZÁ A WEBLAP ELŐFIZETŐKNEK FENNTARTOTT TARTALMÁHOZ?

Önt, mint előfizetőnket, az előfizetéshez megadott e-mail címével regisztráltuk a weboldalon.

  • A regisztrációról e-mailben értesítést küldtünk. A „Belépés” gombra kattintva, a kapott adatokkal lépjen be. Jelszavát az első belépés után a fiókom menü alatt tudja módosítani. 
  • Figyelem: Ha korábban már regisztrált a weboldalon, régi adatait technikai okokból töröltük, a most kapott adatokkal tud csak belépni.
  • Ha nem találkozott az e-maillel, kattintson a „Jelszó-emlékeztető” linkre. E-mail címe megadásával kérjen új jelszót.
  • Ha nem emlékszik a megadott e-mail címére, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

szakmai kiadványaink