A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu vagy üzenhet a weblapról

Keresés

Próbaolvasói tájékoztató

Kedves Olvasónk!

Ön egy ideje kapja tőlünk a Hazai Vendégváró újságot, hogy megismerje a lapunkat és a szolgáltatásainkat. Ebben a nehéz helyzetben, amikor a vendéglátó egységek kénytelenek bezárni és a szálláshelyek nem fogadhatnak vendégeket, sokszor nem ér célba a Hazai Vendégváró újság, hiszen a címen, ahova kérték éppen nem folyik munka. Ezért úgy döntöttünk, hogy a válsághelyzet idejére az online térbe költözünk. 

A továbbiakban nem küldjük a nyomtatott újságot, de annak tartalmát az interneten elolvashatja. Ezután is fenntartjuk az ügyfélszolgálatot. Ezen keresztül szakértőink továbbra is az Ön rendelkezésére állnak jogi, adózási és szakmai ügyekben, és tanácsokat adnak. Igyekszünk segíteni a nehéz helyzetekben. Ügyfélszolgálatunk a szokott  elérhetőségein a rendelkezésére áll: tel.: 20/42-300-42; e-mail: info@ujmedia.eu.

Ugyanakkor az online felületen igyekszünk a napi friss fejleményeket is nyomon követni, és ezekről tájékoztatni Önt a hazaivendegvaro.hu weboldalunkon. Az újságunk cikkeit folyamatosan feltöltjük az oldalra, így Önnek nem kell várnia, míg a teljes lap elkészül, és eljut Önhöz, hiszen a jogszabályi környezet most a szokottnál gyakrabban változik. 

Bízunk benne, hogy Ön a családjával és munkatársaival együtt egészségben átvészeli ezt a kritikus időszakot és a vállalkozása újra virágozni fog. Megpróbálunk ebben segíteni az új, online szolgáltatásainkkal, melyeket a későbbiekben tovább szeretnénk bővíteni.

Jó egészséget és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

HOGYAN FÉRHET HOZZÁ A WEBLAP ELŐFIZETŐKNEK FENNTARTOTT TARTALMÁHOZ?

Az alábbi linken „megrendelheti” az ingyenes hozzáférést a weblaphoz:

  • tegye az ingyenes előfizetést a kosarába,
  • lépjen tovább a pénztárhoz (nem kell fizetni és nem kérjük fizetési adatok megadását),
  • adja meg a regisztrációs adatait,
  • olvassa el az Adatvédelmi irányelveinket és az Általános Szerződési Feltételeket és jelölje be, hogy elfogadja azokat.

Amint a megrendelést véglegesíti, automatikusan belépve használja az oldalt és máris hozzáfér a weblapunk tartalmához.

szakmai kiadványaink