Hazai Vendégváró kombinált éves előfizetés

55.440 Ft

A Hazai Vendégváró a sikeres vendéglátó és szállásadó vállalkozások szakmai lapja.
Előfizetésével a nyomtatott havilap mellett weblapunkon hozzáfér legfrisseb lapszámainkhoz, vagy szemezgethet az archív tartalomból. Amíg érvényes előfizetése van, szakmai, jogi, adózási kérdésekben bármikor ingyen kérheti ügyfélszolgálatunkon keresztül a szakértőink segítségét.
A megrendelés menete:

  • tegye az előfizetést a kosarába,
  • adja meg a kért adatait,
  • olvassa el az adatvédelmi irányelveinket és jelölje be, hogy elfogadja azokat,
  • olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, és jelölje be, hogy elfogadja azokat.

Amint a megrendelést véglegesíti, hozzáférést kap a weblapunk tartalmához.

Kategóriák: ,

Leírás

A Hazai Vendégváró szerkesztősége folyamatosan követi a vállalkozási, adózási jogszabályokat és a szakmai követelmények változásait. Érthetővé tesszük a jogszabályokat, ha kell állásfoglalást kérünk a hatóságoktól, s lépésről-lépésre elmondjuk, mit kell tennie ahhoz, hogy megfeleljen az előírásoknak. Vannak szakmai tanácsadóink. Az érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink akárhányszor kérdezhetnek ügyfélszolgálatunkon keresztül a jogásztól, az adószakértőtől és vendéglátós szakemberektől.

Mit adunk ezzel Önnek?

Időt spórolunk: Egyes kérdéseket az ügyvédje, másokat a könyvelője meg tudna válaszolni. Vagy rendszeresen figyelve a Magyar Közlönyt Ön is nyomon tudja követni a változásokat. Az Interneten előbb-utóbb mindenről találni valamit. De vajon megbízhat abban, amit talál, mennyire lesz hiteles az információ? És mennyi ideje fog erre elmenni?
Mindenki tegye azt, amihez ért. Mi nap-mint-nap figyeljük a jogszabályváltozásokat, s ha valami megjelenik, már fel is dolgozzuk, hogy Ön már csak egy „receptet” kapjon, mit, hogyan csináljon.

Biztonságot nyújtunk: Lapunk egyfajta őrszem. Riasztjuk, ha változás várható, hogy időben fel tudjon készülni. Segítünk abban, hogyan készüljön fel a hatósági ellenőrzésekre, mire figyeljen a napi munka során, hogy akár egy váratlan hatósági vizit se okozzon fejtörést. Ha folyamatosan velünk marad és nemcsak olvassa az újságot, de meg is teszi vállalkozásában a javasolt lépéseket, akkor elkerülheti a büntetéseket.

Kiegyensúlyozottabbá tesszük: Ha nem kell a hatósági elvárások miatt aggódni, ha nyerünk Önnek egy kis szabadidőt, talán sikerül kiegyensúlyozottabb életet élnie. Több időt tölthet a családjával, a barátaival, foglalkozhat a hobbijával, sportolhat. Mindezek egy egészségesebb, élhetőbb életforma felé mutatnak.

Az újságot minden hónapban a kért címre postázzuk, de weblapunkon bárhonnan hozzáférhet a cikkekhez és az archív tartalomban is kereshet.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.