NTAK – a vendéglők minden forgalmi adata kell a rendszernek
15%-os sarcot vetettek ki az időben fel nem használt összegekre
Csak keveseknek érhető el a vállalkozások rezsitámogatási programja
Újítás, életben maradás, lehetőségek a rezsidémon árnyékában
Leálltak az állami kifizetések
Ki lehet-e esni a kisvállalati adózásból egy leváló zárjegy miatt?
Mennyi lesz az uniós minimálbér?
Vállalkozás az értékek mentén: Farm 2 Fork
A tűzvédelem a fontos, nem a szálláshely jellege
Hírek:
Guinness-rekordot döntött a fülöpszállási hidegtál
Három új gyógyvizünk lett idén
Új turistaház épült a Dunakanyarban
Ingyenes kiadvány népszerűsíti a gravel kerékpározást és a Balatont
Augusztusban 3,1 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma
Lezárult két turisztikai fejlesztés Gyulán
Pálos turistautak a Pilisi Parkerdőben
Fesztiválkalauz 2022. december
Három fontos vendéglátóipari trend 2023-ra
Rágcsálómentesen: házilag vagy szakemberrel?
Júliusban emelkedett a vendégéjszakák száma
Üljünk fel a szellemvonatra október 31-én!
Márton nap, libaevés, újbor – egy vendéglői „szép nap”