Kedves Olvasóink!
Fogadják sok szeretettel a 2022. novemberi számunkat.
A *-al jelzett bejegyzéseinket előfizetés nélkül is megtekinthetik.
Turizmus Konjunktúra Index: rosszabbodtak a várakozások
Több külföldi, kevesebb belföldi vendég a szálláshelyeken
NTAK adatszolgáltatás: azt is látni fogják, hogy mit fogyasztott a vendég
Módosult a kisadózás
Egyszerűbb adózást kapnak a kisvállalkozók
Vállalkozói kamatstop – még mindig a Széchenyi-hitelek a legolcsóbbak
Családi fogyasztói közösségek – még nem késő csökkenteni a gázszámlát
Újabb pénzügyi intézkedés: legfeljebb 25% lehet a késedelmi kamat
Mennyi az idegenforgalmi infláció?
Zöldre mosás – nem minden környezetbarát, ami annak látszik
Ökocímke vendéglátásra
A szezonalitás része a séfek önbecsülésének
Hírek:
Megvan az első Michelin-csillagos vidéki étterem*
Megválasztották az év legjobb gluténmentes kenyerét*
A világ első növényi alapú méze kerül forgalomba Európában*
Átadták az Év Kilátója és az Év Turistaháza díjakat*
Szigorúbb szabályokkal tenné átláthatóbbá a rövid távú szálláshelykiadást az EU*
A vállalkozók összefogása mentette meg a Tapolcai Barlangfürdőt*
Nincs marketing honlap és közösségi média nélkül
Fesztiválkalauz 2023. január*
A fényképeink mi vagyunk!
Avokádó, mint legkeresettebb trópusi gyümölcs?
Közeleg a karácsony – milyen fát válasszunk?*